Üvegfesték-ismereti zseniképző

3.990 Ft

Megjelent!

Üvegfestés kulisszatitkok 4. kötet

Üvegfesték-ismereti Zseniképző

(letölthető e-book, nem hagyományos könyv)

Milyen üvegfesték típusok vannak és melyik mire való?

Melyiket hol használd és hol ne?

Milyen festékmárkákat találsz a magyar piacon és mit érdemes első ízben beszerezni?

Mi az, amire csak később lesz szükséged, ha már haladó vagy és mi az, ami a profik kelléktárából nélkülözhetetlen?

Milyen színpaletták vannak?

Melyik üvegfesték milyen palettával dolgozik?

Az üvegfesték-ismereti zseniképzőben megnézzük a a teljes hazai választékot és személyes tapasztalataimat is elmondom az egyes festékmárkákkal kapcsolatban (igen, márkafüggetlenül, nem kapok érte jutalékot Vigyor)

Ezt a könyvet csak elég lesz fellapoznod a jövőben és többé nem leszel tanácstalan, melyik színkódú festéket keresd az üzletben.

—————————————————
Üvegfestőként mindannyian tudjuk, hogy a megfelelő alapanyagok nélkül bármely nagyszerű kreatív alkotó kézműves technika elsajátítása is nyűggé válhat.

Ha nem tudod, milyen kellékeket és alapanyagokat, festékeket szerezz be és honnan, ráadásul felvilágosítással sem tud senki szolgálni – egy idő után frusztrált leszel, mert nem tudod, feleslegesen dobtad-e ki a pénzed vagy sem.

A legtöbb művészellátóban és hobbiboltban – valljuk be őszintén – nincsenek kiképezve az üvegfestés témája iránt, hiszen nagyon sokféle területen kell mindent átfogóan, ugyanakkor – ebből eredően – felszínes tudással és tapasztalattal rendelkezniük. És nem is várható el, hogy mélységeiben  ismerjék e technika részletes rejtelmeit.
A festékismeret viszont – meglepő módon Vigyor – nélkülözhetetlen eleme a festésnek , – enélkül úgy fogsz bolyongani tanácstalanul mint Maugli az őserdőben…ha érted mire gondolok.
Vajon mennyi festéked száradt be az utóbbi időben?
Mennyi olyan eszköz lapul a fiókban, amit végül ki se próbáltál?
Kérlek ne gondolj bele, mennyi pénz volt ez annak idején…

Ez az anyag segít abban, hogy

képes legyél úgy  festett üveg ajándékok elkészítésére, hogy közben nem megy rá a gatyád a szükséges üvegfestékek vásárlására
– hogy  elérd, hogy csakis a szükséges alkotó eszközöket vásárold meg és a feleslegeseket ne, – és ezért ne legyen lelkiismeretfurdalásod amiért a hobbidra és ezáltal magadra  is költesz – (hidd el, megérdemled!)-hogy rengeteg időt, energiát megspórolj, hogy ne kelljen a fortélyokat magadnak kikísérletezned,-hogy pontosan tudd, miket keresel és mit kívánsz vásárolni és ne beszélhessenek rá, olyan termékre, amire valójában nincsen szükséged,és hogy sok-sok pénzt megspórolj, hiszen egy csapásra képes leszel magad készítette ajándékok létrehozására! Arról már nem is beszélve, hogy mennyivel kellemesebb időtöltés üveget festeni, mint boltról boltra cirkálni, megfáradtan, hogy már megint mi a csudát vegyél hozzávalóként…

Leírás

Üvegfesték-ismereti zseniképző

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.