Lámpaszett-festő kurzus és Brilliáns üvegfestő technikák kurzus egy csomagban

22.980 Ft

Szeretnél lámpákat festeni és mindig is érdekelt, hogy mások hogyan csinálják?

Honnan lehet a festhető lámpaalapokat beszerezni?

Ha szeretnél szép és egyben praktikus ajándékokat készíteni a magad és családod örömére, akkor itt a helyed ezen a Lámpaszett-festő üvegfestő tanfolyamon!

Ezen a kurzuson egy teljes lámpaszett megfestését fogod megtanulni, valamint millió üvegfestés technikát, olyanokat is, amiket biztos nem ismersz.

Leírás

Lámpaszett-festő kurzus és Brilliáns üvegfestő technikák kurzus egy csomagban.

A tanfolyam végigveszi az összes fellelhető hideg síküvegfestési technikát, és le is írja gyakorlatukat. A legtöbbet gazdag fotóanyaggal dokumentáltan, valamint egy teljes lámpaszett festését megtanítja neked.

Egy üvegfestés tanfolyam, amit otthonról végezhetsz el kényelmesen és megtanít ilyen szépen festeni:

AZ üvegfestő csomag része a Lámpaszett festő tanfolyam mellett a Brilliáns Üvegfestés Technikák c. tanfolyam is, mely a Hogyan fess üvegre úgy mint egy művész? Című könyv tartalma online tanfolyami formába öntve.(De ha szeretnéd, a könyvet is megkaphatod, ha úgy kényelmesebb a tanulás)

A tanfolyam lelkiismeretes elvégzésével nagyon sokat teszel azért, hogy üvegfestéseid minősége javuljon és a technikai kézügyességed ügyesedjen.

Valamint sok hasznos tanáccsal és beszerzési hellyel, tippel leszel gazdagabb.

Végezd el a tanfolyamot, ha imádod az üvegfestést!

Nem kell hozzá semmi más csak egy asztali számítógép vagy mezei okostelefon és internet elérés! Épp mint ahogy most ezt az  oldalt olvasod.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…